Stoiximan Super League

Συζητήσεις ανταλλαγής Μαντί Καμαρά με Ράσιτς-Ο Ιμπόρα στην Λεβάντε

Ο Ολυμπιακός συζητά με τη Σασουόλο για ανταλλαγή Καμαρά με Ράσιτς, ενώ ο Ιμπόρα πάει προς Λεβάντε.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έδωσε συνέχεια στο ρεπορτάζ για τις κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Όπως είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Σασουόλο για ανταλλαγή του Μαντί Καμαρά με τον Ούρος Ράσιτς, χωρίς όμως να είναι ακόμη κάτι δεδομένο.

Αντίθετα, μοιάζει δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός στέλνει τον Βιθέντε Ιμπόρα στη Λεβάντε στο πλαίσιο των ανταλλαγμάτων για την απόκτηση του Ρούμπεν Βέζο. Εκτός από την Άουγκσμπουργκ, ενδιαφέρον εξέφρασε τις τελευταίες ώρες και η Λάτσιο.

Παράλληλα, επιβεβαιώνεται και από το εξωτερικό και τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ότι ο Ολυμπιακός αποκτά τον Καμπράλ και τον Βέζο.



Ο Ρούμπεν Βέζο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι ερυθρόλευκοι» θα αγοράσουν από τον ισπανικό σύλλογο τον έμπειρο στόπερ, που αποτελεί επιθυμία του Κάρλος Καρβαλιάλ, όπως και ο Καμπράλ. Ο 29χρονος Πορτογάλος γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1994 στο Σετούμπαλ και αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βιτόρια. Η Βαλένθια τον απέκτησε από εκεί το 2014 για 2 εκατ. ευρώ και έμεινε εκεί για μια πενταετία με εξαίρεση δύο δανεισμούς σε Γρανάδα και Λεβάντε. Η τελευταία μετά τον δανεισμό του τον αγόρασε για 5 εκατ. ευρώ από τις «νυχτερίδες» για 5 εκατ. ευρώ. Φέτος είχε 19 συμμετοχές και 2 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ συνολικά έχει 180 παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.

Ο Καμπράλ, που αγωνίζεται ως εξτρέμ, έχει γεννηθεί στις 7 Ιουνίου 1998 στο Πράσινο Ακρωτήρι και εντάχθηκε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, με την οποία έγινε επαγγελματίας. Τον Οκτώβριο του 2017 έκανε ντεμπούτο υπό τον Ζόρζε Ζεσούς σε αγώνα Κυπέλλου και έπαιξε συνολικά πέντε σεζόν στην πρώτη ομάδα μετρώντας 105 συμμετοχές και 21 γκολ. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021/22 πήγε δανεικός στη Λάτσιο έχοντας 4 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ τον περασμένο Αύγουστο δόθηκε δανεικός από τη Σπόρτινγκ στη Σαλερνιτάνα έχοντας 13 εμφανίσεις και 2 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας.
Από το 2017 είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι έχοντας 9 εμφανίσεις και 1 γκολ με το εθνόσημο, παρότι το 2018 είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει πορτογαλική υπηκοότητα και να παίξει με τη φανέλα της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x