Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η ομιλία Μαρτίνεθ στις μεταγραφές και το δίλημμα για τα άκρα»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε αρχικά πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στους παίκτες του, αφού θέλησε να αναλύσει τη φιλοσοφία του παρουσία και των τελευταίων μεταγραφών, δηλαδή των Ορτέγκα, Γιόβετιτς και Ποντένσε. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε έμφαση στην οικογένεια, σημειώνοντας ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα.

Δεύτερον, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, στάθηκε στο δίλημμα, που φαίνεται να έχει ο Μαρτίνεθ, για τα άκρα της άμυνας και στο ποιοι δύο εκ των Ροντινέι, Κίνι, Ορτέγκα θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση της OPAP Arena. Αν θα είναι βασικοί, δηλαδή, οι δύο έμπειροι δεξιοπόδαροι ή θα πάει ο Ορτέγκα αριστερά και ένας εκ των άλλων δύο δεξιά.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στα διαρκείας, υπογραμμίζοντας ότι «ξεπέρασαν τις προσδοκίες και θα φτάσουν, τελικά, τα 19.500. Έχουν μείνει μόνο 850 για να συμπληρωθεί το νούμερο, που έφτασε με τη ζήτηση τόσο ψηλά».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x