Stoiximan Super League

«Θα πωληθεί τον Ιανουάριο ο Καράνσα - Ενδιαφέρονται πολλές ομάδες για την απόκτησή του»

Ο Χουλιάν Καράνσα φαίνεται πως θα πωληθεί από τη Φιλαδέλφεια τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ υπάρχουν και αρκετοί ενδιαφερόμενοι, εκτός του Ολυμπιακού και της Βέρντερ Βρέμης.

Για πώληση του Χουλιάν Καράνσα τον ερχόμενο Ιανουάριο κάνουν λόγο στις ΗΠΑ, καθώς η Φιλαδέλφεια Γιούνιον είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει σε όποιον σύλλογο θα την ικανοποιήσει οικονομικά.

Όπως αναφέρει η «Inquirer», η ομάδα του δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, μιας και έχει θέσει ως στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.

Πέραν αυτού, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως εκτός του Ολυμπιακού και της Βέρντερ Βρέμης, υπάρχουν αρκετές ακόμη ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, όπως κάποιες επιπέδου Europa League από τη Γερμανία, αλλά και από τη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Εξάλλου, όπως είχε αναφέρει και ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν την κίνησή τους και στη χειμερινή περίοδο για τον Αργεντινό στράικερ, ο οποίος μετρά 31 γκολ και 17 ασίστ στα τελευταία του 71 παιχνίδια που έχει λάβει μέρος.

Η αμερικανική ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις τόσο του προπονητή του, όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. «Είναι ένας πολύ σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος για τον σύλλογο. Μπορεί να παίξει οπουδήποτε, το πιστεύω, αλλά ας τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τον σωστό τρόπο εδώ, και ό,τι είναι να συμβεί, θα γίνει τον Ιανουάριο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της Φιλαδέλφεια, Τζιμ Κέρτιν.

Από την άλλη, ο Καράνσα ανέφερε: «Άκουσα πολλά. Διάβασα όλα αυτά τα πράγματα, αλλά δεν νομίζω ότι τα σκέφτομαι όταν πρέπει να παίξω ή όταν πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος με αυτή την ομάδα. Δεν νομίζω ότι αυτό άλλαξε το μυαλό μου ή τη νοοτροπία μου. Είναι καλό να ακούς ότι μιλάνε για σένα, αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαι επικεντρωμένος στην ομάδα μου».

Να σημειωθεί πως η Φιλαδέλφεια βρίσκεται στην 4η θέση της Ανατολικής περιφέρειας του MLS, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν playoffs με μονά παιχνίδια για αναδειχθεί ο πρωταθλητής, ενώ ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x