Stoiximan Super League

Poll sport-fm.gr: Η συντριπτική πλειοψηφία ήθελε να παραμείνει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό!

Με… αυτοδυναμία βγήκε από το δημοψήφισμα του sport-fm.gr ο Mίτσελ, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού ήθελε να παραμείνει ο Ισπανός στον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού -ή μερίδα αυτού τέλος πάντων- να αποδοκίμασε τον Μίτσελ μετά το χθεσινό κάζο απέναντι στον Άρη, στο poll του sport-fm.gr, ωστόσο, ο Ισπανός προπονητής… βγήκε με αυτοδυναμία!

Στο ερώτημα «Θεωρείτε ότι έπρεπε να φύγει ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό ή όχι;», το 80% ψήφισε «όχι»! Μιλάμε για συντριπτική «νίκη» τού να παραμείνει ο 60χρονος κόουτς στον πάγκο των Πειραιωτών.

Συνολικά, μέσα σε μερικές ώρες ψήφισαν περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι, με τους 9.685 να πιστεύουν πως ο Μίτσελ θα ήταν καλό για την ομάδα να παραμείνει στο «τιμόνι», ενώ μόλις 2.421 θεωρούν ότι ήταν καλύτερο, που αποχώρησε.

Να σημειωθεί εδώ πως ο Μίτσελ παραιτήθηκε, αφού ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό και μάλιστα ήταν ανένδοτος, μιας και έγινε προσπάθεια από πλευράς διοίκησης μήπως άλλαζε γνώμη.

Ο Μίτσελ δεν άντεξε την πίεση, που προκλήθηκε μετά το χθεσινό, σοκαριστικό παιχνίδι με τον Άρη, με τις αποδοκιμασίες του κόσμου, τη γενικότερη δυσαρέσκεια, που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων και την κριτική, που δέχθηκε για λάθη, στα οποία ξεκάθαρα έχει ευθύνη και κάπως έτσι κατέληξε σε αυτή την απόφαση.

Ολυμπιακός: Τι έβγαλε το poll του sport-fm.gr για Μίτσελ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x