Stoiximan Super League

Το ξεκόβει για Λέο Περέιρα και Ολυμπιακό η Φλαμένγκο: «Δεν πωλείται»

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα από τη Βραζιλία, η Φλαμένγκο δεν μπήκε καν σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Λέο Περέιρα αφού ο σύλλογος δεν έχει πρόθεση να τον πουλήσει.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού, με τις περιπτώσεις που εξετάζονται να είναι αρκετές. Μία από τις πρώτες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν του Λέο Περέιρα, ωστόσο φαίνεται πως... ναυαγεί.

Όπως γίνεται γνωστό στη Βραζιλία, η Φλαμένγκο δεν μπήκε καν σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό, παρότι οι Πειραιώτες είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και ήθελαν να τον αγοράσουν.

Ο σύλλογος από τη χώρα του καφέ το... ξέκοψε στους «ερυθρόλευκους», λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση και θα παραμείνει στην ομάδα. Κάτι που ουσιαστικά ναυαγεί, εφόσον ευσταθεί το δημοσίευμα, την εν λόγω περίπτωση για τον Ολυμπιακό, αλλά και γι' άλλους ενδιαφερόμενους για τον Λέο Περέιρα.

Μάλιστα, πρόθεση της διοίκησης είναι να δώσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο μέχρι τρεις ποδοσφαιριστές και ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν ανήκει σε αυτούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x