Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Θέλει να παίξει με την ΑΕΚ ο Ποντένσε - Πολύ εύκολη η προσαρμογή του»

Για την προσαρμογή του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό και στην επιθυμία του να αγωνιστεί στην OPAP Arena απέναντι στην ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το κλίμα από τις πρώτες ημέρες του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει κάνει τις πρώτες του προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η προσαρμογή του ήταν αρκετά εύκολη καθώς ξέρει τις απαιτήσεις του οργανισμού, τονίζοντας ότι έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena την ερχόμενη Κυριακή (17/09).

Επίσης, στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία του Στέφαν Γιόβετιτς με την εθνική Μαυροβουνίου, ο οποίος έδωσε τη νίκη επί της Βουλγαρίας με γκολ στο τέλος, υπογραμμίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα για την ποιότητα του, αλλά για την κατάσταση της υγείας του μετά τους τραυματισμούς που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ανέφερε ότι οι Έλληνες διεθνείς θα βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο σήμερα (11/09) για την απογευματινή προπόνηση, προσθέτοντας ότι μετά την επιστροφή του Σολμπάκεν την Τετάρτη (13/09) ο Ισπανός τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x