Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με πρώτο παίκτη τον κόσμο και σωτήρα τον Φορτούνη πέρασε ο Ολυμπιακός από την Τρίπολη»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη επί του Αστέρα.

Για πολύ σημαντικό διπλό έκανε λόγο ο Κώστας Νικολακόπουλος, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη επί του Αστέρα, με μία εμφάνιση, όμως, που δεν ήταν καλή, όπως τόνισε.

Σημείωσε ότι η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε μεγάλη αδυναμία διάσπασης της αντίπαλης άμυνας και σαν μόνη δικαιολογία έθεσε ότι ο Ολυμπιακός ερχόταν από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα (ήττα από ΠΑΟΚ, Γουέστ Χαμ και μηδενισμός). «Κανονικά μοναδικός διακριθείς είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, που έδωσε κατά χιλιάδες το ''παρών'' στην Τρίπολη. Οι ''ερυθρόλευκοι'' σώθηκαν από την είσοδο του Φορτούνη και του Ποντένσε, που επίσης βοήθησε», τόνισε ο Νικολακόπουλος, που δεν είχε λόγια να πει για τους Σολμπάκεν-Μπιέλ και ιδίως για τον πρώτο.

Από εκεί και πέρα σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια του με τον Ελ Κααμπί είναι σαν παίζει χωρίς σέντερ φορ, όχι επειδή δεν σκοράρει, αλλά γιατί είναι σαν να μην παίζει. Τέλος, μίλησε για το πολύ σκληρό παιχνίδι από πλευράς Αστέρα και για τη μόνο μία κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Ποντένσε, καυτηριάζοντας τη συμπεριφορά του Χουχούμη πάνω στον Πορτογάλο.

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x