Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η προσδοκία είναι τουλάχιστον οι Εφέτες να απονείμουν δικαιοσύνη για το ντέρμπι»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την απόφαση του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την απόφαση του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Εν αναμονή της τοποθέτησης του Ολυμπιακού για την πρωτόδικη απόφαση για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξέφρασε την προσδοκία ότι τουλάχιστον οι Εφέτες της δικαστικής επιτροπής της ΕΠΟ θα απονείμουν δικαιοσύνη για την έκβαση του ντέρμπι.

«Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται και να κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες, κάτι που συνέβη με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας», σχολίασε και υπενθύμισε ότι εκτός των άλλων εδώ μιλάμε για ένα παιχνίδι που ήταν 1-1 και πώς είχαμε μπροστά σχεδόν ολόκληρο το 2ο μέρος. Άρα ήταν ρευστό σε κάθε αποτέλεσμα, σε αντίθεση με αναμετρήσεις των δύο «αιώνιων» στο ΟΑΚΑ, που είχαν διακοπεί λόγω σοβαρών επεισοδίων και στα οποία κέρδιζε ο Ολυμπιακός λίγα λεπτά πριν τη λήξη τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x