Stoiximan Super League

Πρόγραμμα με έμφαση στις ασκήσεις με μπάλα στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Τιρόλο της Αυστρίας συνεχίζεται, με τη σημερινή προπόνηση (13/07) να περιλαμβάνει ασκήσεις με εμπόδια, ενώ το πρόγραμμα είχε και παιχνίδι με... φουσκωτές μπάλες.

Αποστολή στην Αυστρία: Ηρακλής Αντύπας
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δείξει από τις πρώτες προπονήσεις στον Ολυμπιακό τη φιλοσοφία του αλλά και το διαφορετικό τρόπο δουλειάς που έχει.

Οι ασκήσεις με την μπάλα είναι το κυρίαρχο στοιχείο των προγραμμάτων, με την ένταση να ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με τα φιλικά και την κόπωση των ποδοσφαιριστών από τις συνεχόμενες προπονήσεις.

Στο σημερινό πρόγραμμα (13/07),το γκρουπ των «ερυθρόλευκων» ξεκίνησε με συνδυαστικές ασκήσεις σε εμπόδια που έπρεπε να προσπεράσουν με την μπάλα και στη συνέχεια να ευστοχήσουν στα μικρά τέρματα.

Επίσης, ο Ισπανός έβαλε και μια άσκηση που πιο πολύ έμοιαζε με... παιχνίδι, όπου σε ένα κύκλο οι παίκτες είχαν μεγάλες φουσκωτές μπάλες και προσπαθούσαν να βρουν αυτούς που ήταν μέσα, ένα ακόμη σημάδι ότι το ασκησιολόγιο του Μαρτίνεθ δεν είναι μονότονο.

Να σημειωθεί, ότι στην πρωινή προπόνηση συμμετείχαν και οι Φορτούνης και Ζινερνάγκελ, αφού αρχικά έκαναν ένα χωριστό πρόγραμμα, κάτι που συνέβη και με τους Ιμπόρα, Κίνι, Αραμπί και Χουάνγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x