Stoiximan Super League

Όρτα: «Έπαιξε ρόλο η κούραση, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα - Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Αντρέ Όρτα ανέφερε τους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, ενώ εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του για παραμονή στους Πειραιώτες.

Στους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Αντρέ Όρτα μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται στους Πειραιώτες ως δανεικός από την Μπράγκα, εξέφρασε την επιθυμία του για παραμονή στους «ερυθρόλευκους».

«Ήταν ωραίο παιχνίδι, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Γνωρίζαμε, ότι έχουμε τρία ντέρμπι μπροστά μας και πρέπει να τα κερδίσουμε. Αυτό το παιχνίδι χάθηκε, αλλά πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα δύο για τη βαθμολογία. Παίζει ρόλο η κούραση, αλλά είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά κυρίως στον ευρωπαϊκό τελικό», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος χαφ.

Για την παρουσία του στον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, είπε: «Οταν ήρθα στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, γνώριζα ότι είναι στο Conference. O Ολυμπιακός ήταν μέσα στη διοργάνωση, ζω ένα όνειρο και όσο κερδίζαμε τα παιχνίδια, το πίστευα περισσότερο. Θέλω να παραμείνω εδώ. Ήταν η ωραιότερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει το ματς με την Άστον Βίλα. Γνωρίζω, ότι και στον τελικό θα είναι εξαιρετική. Θα παίξουμε τελικό στη χώρα μας και στην έδρα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x