Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Απόλυτα ευχαριστημένοι»

Στην ποιότητα του Αστέρα Τρίπολης και την σπουδαιότητα της νίκης επί των Αρκάδων στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός της Ξάνθης αναφέρθηκε στην απόδοση των παικτών του και το τρίποντο, ενώ σχολίασε και κάποια λάθη που έγιναν από τον διαιτητή και «έκλεισαν» στα καρέ της την ομάδα της Ξάνθης. Παράλληλα, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ομάδας του Τσιώλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη:

«Ήμασταν τυχεροί στο 2ο ημίχρονο. Μια ομάδα με την ποιότητα του Αστέρα ήταν φυσικό να μας πιέσει και να μας δημιουργήσει δυσκολίες. Έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα. Θα δούμε σε 2 αγωνιστικές τι έχουμε καταφέρει. Ο Αστέρας διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε πλέι οφ και κύπελλο. Του εύχομαι το καλύτερο.

Ήταν σημαντικό να πετύχουμε ένα γκολ για να ανοίξει το παιχνίδι και να έχουμε χώρους. Σε κάποια ματς δεν τα καταφέραμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Το να μην είναι κάποιοι σε καλή μέρα, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Σήμερα πιεστήκαμε λόγω ποιότητας αντιπάλου και ορισμένων σφυριγμάτων του διαιτητή. Ο Αστέρας είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, οπότε κάποια λάθος σφυρίγματα μας έφεραν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x