Stoiximan Super League

ΠΑΕ Λαμία: «Στο πρώτο λάθος εναντίον μας, να πάρουμε και οι δύο τις ομάδες και να φύγουμε»

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Λαμία, κάλεσε τον ισχυρό άνδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, να παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση και στο πρώτο σφύριγμα κατά της Λαμίας να αποχωρίσουν και οι δύο ομάδες.

Απάντηση με ανακοίνωση στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία, στην οποία προσκαλεί τον ισχυρό άνδρα του Απόλλωνα, να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα στο πρώτο λάθος εναντίον της, να πάρουν και οι δύο τις ομάδες τους και να αποχωρίσουν.

Όλο αυτό με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση της Ελαφράς Ταξιαρχίας, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων, πως στο πρώτο προσχηματικό σφύριγμα του διαιτητή, Αριστομένη Κουτσιαύτη . θα αποχωρήσει από το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμίας:

«Μόνο ως ατυχής και δεδομένης της βαθμολογικής πίεσης του φίλου σωματίου, Απόλλωνα Σμύρνης, μπορεί να εκληφθεί η χθεσινή του ανακοίνωση.
Δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο αυριανός αγώνας κρίνεται κρίσιμος, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να δημιουργούμε τεχνητές εντυπώσεις. Εκτός αν θέλετε να δικαιολογήσετε τις δικές σας ευθύνες και να δημιουργήσετε τα δικά σας άλλοθι. Το να δηλητηριάζουμε το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο με τέτοια ”τρικ” παλαιάς κοπής δεν ωφελούν κανένα.

Προσκαλούμε τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης κύριο Μονεμβασιώτη, να παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι και στο πρώτο λάθος του διαιτητή εναντίον της Λαμίας, να πάρουμε και οι δύο τις ομάδες μας και να φύγουμε από το γήπεδο.

ΥΓ: Αν ακολουθούσαμε το πνεύμα του κυρίου Μονεμβασιώτη, η δική μας ομάδα θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει από τους περισσότερους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x