Stoiximan Super League

Πάει και… μετρό στην ΑΕΚ

Δεν τίθεται θέμα ότι οι φίλοι θα έβρισκαν τρόπο να βρεθούν δίπλα της ακόμα και σε… βουνά (βλέπε Λιβαδειά). Ο σταθμός του μετρό στο Ελληνικό, όμως, αναμφίβολα θα διευκολύνει αφάνταστα την ΑΕΚ.

Μετά την άρνηση του Απόλλωνα Αθηνών για παραχώρηση της Ριζούπολης, η επιλογή του Ελληνικού μοιάζει να έχει «κλειδώσει» πλέον για έδρα της ΑΕΚ.

Το ενθαρρυντικό ωστόσο για την «Ένωση» είναι πως το ίδιο… κλειδωμένη μοιάζει και η επίλυση του μόνου ίσως θέματος που «πονοκεφαλιάζει» τους φίλους της ενόψει της προσωρινής μετακόμισης στα νότια προάστια: Αυτό της πρόσβασης.

Κι αυτό διότι, από τον Ιούλιο κι έπειτα, στο Ελληνικό θα μπορεί να μετακινηθεί κανείς και με το μετρό. Ο σταθμός της περιοχής, άλλωστε, είναι ήδη κατασκευασμένος (επί της γραμμής 2) και το συγκεκριμένο διάστημα αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση.

Δεδομένου λοιπόν ότι βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης και κοντά στο γήπεδο που θα αγωνίζεται την επόμενη διετία η ΑΕΚ, προσφέρει μια εξαιρετική λύση (πέρα των λεωφορείων και του τραμ) στους φίλους της που θα συρρέουν στην περιοχή για να την παρακολουθούν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x