Πλάνο… Μακάμπι, που κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό και να φύγει νικήτρια από το Φάληρο, θα πρέπει να εφαρμόσει ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Είναι τελικός το ντέρμπι αυτό για τον Παναθηναϊκό. Αυτά τα ματς τού πάνε πολύ, γιατί ο αντίπαλος θα ανοιχτεί για να σκοράρει. Το θέμα είναι πόσο αποτελεσματικός θα είναι στην άμυνα, γιατί θεωρώ πως θα καταφέρει να σκοράρει. Η συνταγή νίκης θα είναι να ακολουθήσει αυτό που έκανε η Μακάμπι την Πέμπτη. Πρέπει να αρχίσει από την άμυνα και να έχει καλό επιθετικό τρανζίσιον και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του, γιατί αν προηγηθεί θα αυξήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει. Η άμυνα είναι το κλειδί, στην επίθεση θεωρώ πως θα βρει κάποιο γκολ. Θα πρέπει να μπλοκάρει ο Παναθηναϊκός την τριάδα του Ολυμπιακού στο κέντρο και να προσέξει τη φόρμα του Ελ Κααμπί, ενώ μπορεί να χτυπήσει αμυντικά τον Ροντινέι, όπως έκανε η Μακάμπι», τόνισε.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, είπε: «Περιμένουμε τον Αράο να παίξει στόπερ με τον Ούγκο, αλλά δεν είναι απίθανο ο πρώτος να πάει στα χαφ. Το πιθανότερο πάντως είναι να δούμε στο κέντρο άμυνας τους δύο Βραζιλιάνους, με τον Μλαντένοβιτς και τον Κώτσιρα σε ρόλο μπακ. Στο κέντρο θα δούμε Ζέκα ή Πέρεθ, με τον Μπακασέτα και τον Τσέριν δίπλα του και μπροστά τον Ιωαννίδη, να υποστηρίζεται από τον Μπερνάρ και τον Παλάσιος, χωρίς να αποκλείουμε τον Μανσίνι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x