Stoiximan Super League

Παλικάρι ο Ατζαγκούν!

Παρά το πένθος που βιώνει, ο Ατζαγκούν αποδεικνύει πόσο επαγγελματίας είναι. Εμφανίστηκε έτοιμος (ψυχολογικά) και ο Γιάννης Αναστασίου τον πήρε μαζί του ενόψει Αστέρα. Δείτε πλάνα και αποστολή.

Μπορεί να έχασε τον πατέρα του την Τρίτη, μπορεί να επέστρεψε το Σάββατο στην Αθήνα, αλλά ο Αμπντούλ Ατζαγκούν είναι παλικάρι! Αφού λοιπόν πήγε στο «Απήλιον» και προπονήθηκε ατομικά, εμφανίστηκε έτοιμος τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς της Λεωφόρου με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή.

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Αναστασίου αφού πείστηκε για την ετοιμότητα του Νιγηριανού, τον συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή.

Κατά τα άλλα, δεν υπήρξαν απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και ο μοναδικός «πονοκέφαλος» που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του τριφυλλιού ακούει στο όνομα του Νίκου Μαρινάκη, αφού ο δεξιός μπακ είναι τραυματίας και νοκ-άουτ για το προσεχές παιχνίδι. Ξανά εκτός ο Κουτρουμπής για λόγους τακτικής, ενώ επανέρχεται στους «εκλεκτούς» ο Αμπεΐντ.

Όσον αφορά τα πλάνα του, φαίνεται πως ο Αναστασίου έχει κατασταλλάξει. Λογικά στο 4-3-3- του, θα δούμε τον Καπίνο κάτω από την εστία, τον Τριανταφυλλόπουλο ως δεξί μπακ, τους Ρισβάνη, Σίλντενφελντ ως στόπερ και τον Νάνο στα αριστερά της άμυνας. Η κακή απόδοση του Μέντες στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, φαίνεται πως δίνει μεγάλο προβάδισμα στον Λαγό για την θέση του «κόφτη», με τους Πράνιτς και Ζέκα να παίζουν ως εσωτερικοί μέσοι.

Κλωναρίδης και Ντίνας ήταν εξαιρετικοί κόντρα στους Κρητικούς, γι’ αυτό και διατηρούνται στην ενδεκάδα, με τον Μπεργκ να επανέρχεται σε αυτή, αφού είναι πανέτοιμος.

Αναλυτικά, η αποστολή: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x