Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Δύο γκολ ο Ιωαννίδης και… δείγμα από Πάλμερ-Μπράουν σε φιλικό με τη β’ ομάδα

Φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα για τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας 4-1 της β’ ομάδας. Δύο γκολ ο Ιωαννίδης και «γεύση» από Πάλμερ-Μπράουν.

Ένα φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα έδωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί, αντιμετωπίζοντας την β’ ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Μαρσέιγ ή που έπαιξαν μικρό χρονικό διάστημα έλαβαν μέρος σε αυτό το φιλικό που διεξήχθη σε δύο 30λεπτα και έληξε με 4-1 υπέρ της ανδρικής ομάδας.

Ο Ιωαννίδης τράβηξε πάνω του τα βλέμματα αφού πέτυχε δύο από τα τέσσερα τέρματα, ενώ οι Αϊτόρ και Παλάσιος πρόσθεσαν από άλλο ένα. Ο Μπιλάλ από τη μεριά του, σκόραρε το γκολ για τον Παναθηναϊκό Β’.

Φυσικά, υπήρξε και η πρώτη… γεύση από τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος αγωνίστηκε για παρθενική φορά με τα πράσινα, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Πάλμερ-Μπράουν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Βουτσάς (31’ Λάμψιας), Σιδεράς (31’ Προδρομίτης), Φικάι (31’ Νταμπίζας), Τουρκοχωρίτης (31’ Βολάκης), Φρόκου (31’ Καραμπάς), Αθανασακόπουλος (31’ Συμεωνίδης), Καλοσκάμης (31’ Μαντσίνι), Σαρδέλης (31’ Κρυπαράκος), Κυριόπουλος (31’ Φουρτάδο), Μπιλάλ (31’ Χατζηιωάννου)

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στη Μαρσέιγ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Μπερνάρ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Σένκεφελντ ατομικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x