Stoiximan Super League

«Ο Παλάσιος φεύγει από την Ιντεπεντιέντε και γίνεται παίκτης του Παναθηναϊκού»!

Ο δημοσιογράφος του TyC Sports, Γκαστόν Εντούλ, έγραψε στο Twitter πως ο Παλάσιος φεύγει οριστικά από την Ιντεπεντιέντε και γίνεται παίκτης του Παναθηναϊκού, με τα τυπικά να ολοκληρώνονται τη Δευτέρα!

Ένα βήμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έρχεται ο Σεμπαστιάν Παλάσιος!

Ο δημοσιογράφος του αργεντίνικου TyC Sports, Γκαστόν Εντούλ, έγραψε στο Twitter πως ο 29χρονος φεύγει οριστικά από την Ιντεπεντιέντε και γίνεται παίκτης του «τριφυλλιού», με τα τυπικά (ανταλλαγή εγγράφων) να ολοκληρώνονται τη Δευτέρα (29/08)!



Ήδη από το μεσημέρι της Κυριακής (29/08), άλλωστε, ο Τάσος Νικολογιάννης είχε μεταφέρει στον bwinΣΠΟΡ 94,6 πως «ο Παναθηναϊκός, ουσιαστικά, έχει συμφωνήσει με όλες τις πλευρές, αλλά το θέμα είναι πλέον πέρα από τις δυνάμεις του. Η δυσκολία είναι ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και την Πατσούκα, που δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό».

Όπως φαίνεται, ωστόσο, με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα από την Αργεντινή, οι δύο ομάδες τα βρήκαν (ή είναι κοντά σε συμφωνία), γεγονός, φυσικά, που θα ανοίξει τον δρόμο για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα και να ντυθεί στα πράσινα.

Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια πολύ καλή προσφορά, που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ στην Ιντεπεντιέντε, εμπλέκεται, όμως και η Πατσούκα στην περίπτωση του 29χρονου, καθώς κατέχει το 50% του ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιντεπεντιέντε είχε δώσει ένα ποσό μεγαλύτερο των δύο εκατομμυρίων όταν απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του το 2019, υπήρξαν, ωστόσο και μπόνους, που άγγιζαν το εκατομμύριο εφόσον ο Παλάσιος είχε αγωνιστεί στο 65% των αγώνων σε όλη τη σεζόν. Αυτό συνέβη και η Ιντεπεντιέντε χρωστάει ένα ποσό, που δεν έχει δώσει ακόμη στην Πατσούκα.

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις άμεσα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x