Stoiximan Super League

Η κριτική του Παναθηναϊκού: Επιστροφές… καταστροφές για Σανκαρέ και Μαουρίσιο

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο σημερινό ματς κόντρα στον Άρη. Γύρισε με γκολ και... φορτσάτος ο Σανκαρέ, αλλά τον «φρέναρε» η αποβολή του Μαουρίσιο.

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 2-1 από τον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play-offs του πρωταθλήματος μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αποτέλεσμα που τον αφήνει πέμπτο και κάνει την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα τη νέα σεζόν αρκετά δύσκολη, παρότι ακόμα υπάρχει… δρόμος.

Ο Σανκαρέ επέστρεψε στην δράση μετά τις 6 Μαρτίου και το ματς στα Γιάννενα, σκοράροντας μάλιστα στο 31’, αλλά η αποβολή του Μαουρίσιο στο 52ο λεπτό και τα λάθη των συμπαικτών του δεν επέτρεψαν σε αυτόν και το «τριφύλλι» να πανηγυρίσουν!

Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των παικτών του Λάζλο Μπόλονι στο σημερινό παιχνίδι της Λεωφόρου.

Διούδης (4): Μια κακή εκτίμηση του απέφερε, μεταξύ άλλων, το 1-2 υπέρ του Άρη. Στην φάση του 1-1 πρόκειται για «εκτέλεση» ενώ απεσώβησε και το 1-3, βγάζοντας την προβολή του Μάνου. Αναμφίβολα ο διεθνής γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν διανύει την καλύτερη περίοδο φορμαρίσματος!

Μολό (4):
Μέτρια παρουσία από τον Γάλλο άσο που ναι μεν «καθάρισε» λίγο πριν το 1-0 υπέρ της ομάδας του μια επικίνδυνη φάση απομακρύνοντας προ του Σούντγκρεν, αλλά ταλαιπωρήθηκε αρκετά στη συνέχεια, ενώ «χρεώνεται» και την από σπόντα πάσα στον Μάνο για το 1-1…

Νιάς (6): Ξεκίνησε κάνοντας μερικές λάθος εκτιμήσεις, αλλά σταδιακά βρήκε τα πατήματά του, παίζοντας σαν δεξιός στόπερ. Ωστόσο, στο 1-1 εντελώς είναι εκτός περιοχής και… φάσης, ενώ στο 1-2 ίσως μπορούσε να είχε γρηγορότερη αντίδραση, προκειμένου να προλάβει τον Γκαρσία πριν αυτός σκοράρει.

Βέλεθ (6): Μια από τα… ίδια και για τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος φέρει κι αυτός ευθύνη όπως συνολικά όλη η ομάδα για την κάκιστη «συμπεριφορά» στην ισοφάριση των «κίτρινων»! Έδωσε πάντως πολλές μάχες, ενώ ήταν ο υπαίτιος του πέναλτι που κέρδισε ο Άρης.

Χουάνκαρ (7): Καλή παρουσία συνολικά από πλευράς του Ισπανού μπακ, ο οποίος και έβγαλε την -τρίτη φετινή του- ασίστ για το 1-0 του Σανκαρέ, με ωραία σέντρα ακριβείας από αριστερά αλλά και πρόλαβε τον Τζέγκο στο 49’ που ήταν έτοιμος να ισοφαρίσει, κρατώντας «ζωντανό» το προβάδισμα.

Αλεξανδρόπουλος (5): Στο πρώτο ημίχρονο, συμμετείχε στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας παρότι αλληλοεξουδετερώθηκε με τους αντίπαλους χαφ, ενώ πρωταγωνίστησε άθελα του και στο… επεισοδιακό πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη, «ακυρώθηκε» μετά την αποβολή του Μαουρίσιο, όπως κι όλη η ομάδα του.

Σανκαρέ (7): Ο Σενεγαλέζος επέστρεψε στην 11άδα του Παναθηναϊκού μετά από ένα μήνα και… κάτι, ενώ ταυτόχρονα επέστρεψε και στα γκολ φτάνοντας με την ωραία του κεφαλιά τα τρία στο πρωτάθλημα. Όσο είχε δυνάμεις, κουβάλησε μπάλα, ενώ βρέθηκε και στις δύο περιοχές του γηπέδου.

Μαουρίσιο (5): Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε συμμετοχή στην φάση του γκολ του «τριφυλλιού» καθώς και μια-δύο ακόμα καλές ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο. Η επιπόλαιη αποβολή του, αφού ήξερε ότι είχε δεχθεί ήδη μια κίτρινη, όμως κόστισε εν πολλοίς τη νίκη, όπως αποδείχθηκε...

Αϊτόρ (4): «Εξαφανισμένος» από το γήπεδο, αφού με εξαίρεση μια-δυο κούρσες που έκανε αλλά κι αυτές χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αντίκρισμα υπήρξε απλά σημείο αναφοράς στην 11άδα. Ακόμα κι αν δεν το… επέβαλλαν οι συνθήκες, πιθανότατα πάλι αυτός θα ήταν η πρώτη αλλαγή του προπονητή!

Μακέντα (5): Αν και ξεκίνησε… ζωηρά με κάποιες ατομικές ενέργειες, εντούτοις έμεινε… άσφαιρος μετά από τέσσερα σερί ματς ο Ιταλός στράικερ, πληρώνοντας παράλληλα και την κατάρρευση του Παναθηναϊκού από το 52’ και μετά. Δεν βρήκε χώρο να κινηθεί, ούτε και τροφοδοτήθηκε συστηματικά.

Βιγιαφάνιες (5): Επιστροφή στην μετριότητα και για τον Αργεντινό «μαέστρο» των «πράσινων», ο οποίος ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός παιχνιδιού όντας καλά «κλεισμένος» από τους αντιπάλους, αλλά και χωρίς καλές ιδέες επιθετικά, όπως σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

Σάντσες (4): Μπήκε στο 58ο λεπτό στη θέση του Αϊτόρ, προκειμένου να προσφέρει αμυντικά, έχοντας και την… προϋπηρεσία ως αμυντικός χαφ κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί επαρκώς.

Καμπετσής (4): Πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο στο 69’, αντικαθιστώντας τον Βιγιαφάνιες, σε μια προσπάθεια του προπονητή του να ανακατέψει επιθετικά την τράπουλα, αλλά δεν φάνηκε καθόλου.

Ενγκμπακοτό (4): Πέρασε και… δεν ακούμπησε στο ματς ο Γάλλος ακραίος επιθετικός που μπήκε στο 70ο λεπτό αλλά δεν τροφοδοτήθηκε ούτε μια φορά σωστά για να δείξει και κάτι.

Καρλίτος (-): Η είσοδός του στο ματς έγινε στο 80’, αντί του Μακέντα, δεν πρόλαβε να κάνει κάτι κι ως εκ τούτου να βαθμολογηθεί.

Μπουζούκης (-):
Το ίδιο ισχύει και για αυτόν, που αντικατέστησε τον Σανκαρέ στο 80’.

Μπόλονι (5): Ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποίησε ξανά το 4-3-3, είδε την ομάδα του να κάνει αυτό που... ξέρει καλά, αλλά και να μένει με παίκτη λιγότερο. Από εκείνο το σημείο και μετά ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μείνει το 1-0! Ενώ μετά το 1-2 6α πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, παρότι προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, σε επίπεδο προσώπων κυρίως, χωρίς όμως να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x