Με γεμάτες «μπαταρίες», μετά το τετραήμερο ρεπό, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Το ραντεβού με τον Φατίχ Τερίμ και τους συνεργάτες του έχει δοθεί για το απόγευμα στο Κορωπί, με το βλέμμα στο κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (31/3).

Ο Τούρκος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς, που πλέον έγιναν εννιά μετά την εσπευσμένη κλήση (λόγω τραυματισμού του Τέρζιτς) του Μλαντένοβιτς στην εθνική Σερβίας. Οι υπόλοιποι που θα απουσιάσουν είναι οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Ζέκα (Ελλάδα), Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς (Σλοβενία), Λοντίγκιν (Ρωσία) και Ακαϊντίν (Τουρκία). Οι τρεις Έλληνες έχουν τα πιο κρίσιμα ματς, με Καζακστάν και Γεωργία ή Λουξεμβούργο, διεκδικώντας την πρόκριση στο Euro 2024, ενώ οι υπόλοιποι δίνουν φιλικά παιχνίδια.

Ο Τερίμ έχει προγραμματίσει δυνατές προπονήσεις για όσους έμειναν πίσω. Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι θα ενσωματωθούν σταδιακά μέσα στη βδομάδα στις προπονήσεις καθώς προέρχονται από πολυήμερη απραξία, ενώ ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι αναμένεται να προπονηθεί κανονικά προς το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x