Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αγνώριστος Παναθηναϊκός, συγκινητικός Μπερνάρ - Πολύ μεγάλη γκέλα»

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη γκέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το σχόλιό του για τη μεγάλη απώλεια του Παναθηναϊκού, ο οποίος έμεινε στο 2-2 με τη Λαμία στο γήπεδο της Λεωφόρου, κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αγνώριστος. Και οι ευκαιρίες, που έκανε, κόντρα σε μία ομάδα, η οποία έπαιζε με 10, είναι στα τελευταία λεπτά και με άναρχο τρόπο. Ήταν άνευρος, είχε σημαντικά αμυντικά προβλήματα και με εξαίρεση τον Μπερνάρ, που ήταν συγκινητικός, κανείς άλλος δεν στάθηκε στο ύψος του για παιχνίδι, το οποίο άπαντες ήξεραν ότι έπρεπε να πάρουν τη νίκη. Επίσης εξαιρετικός ήταν και ο Μαντσίνι μέχρι την αλλαγή του».

Κλείνοντας, έκανε λόγο για «πολύ μεγάλη γκέλα» και υπογράμμισε: «Δεν σου φταίει κανείς όταν δέχεσαι δύο τέτοια γκολ. Είναι πολύ στενάχωρο το αποτέλεσμα για τον κόσμο, που επέστρεψε στο γήπεδο, και κυρίως η απόδοση της ομάδας».

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x