Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση στην Κύπρο με Παλάσιος

Με τον Αργεντινό να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του προπόνηση επί κυπριακού εδάφους.

Αποστολή στην Κύπρο: Διονύσης Δεσύλλας

Στη νέα τους "βάση" επί κυπριακού εδάφους, όπου και θα παραμείνουν για το επόμενο 10ήμερομ προπονήθηκαν σήμερα για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Στο δημοτικό Στάδειο της Πέγειας οι πράσινοι γυμνάστηκαν για περίπου μια ώρα, μετά την πρωινή άφιξή τους στη Μεγαλόνησο.

Στα ευχάριστα για το τριφύλλι ήταν το γεγονός ότι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα. Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και τη βαριά θλάση στον οπίσθιo μηριαίο που υπέστη στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό (6/11), ο Αργεντινός μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο "Τούκου" είχε τον ρόλο μπαλαντέρ στην κυκλοφορία στην οποία δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές. Αυτό συνέβη, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, προκειμένου ο έμπειρος εξτρέμ να μη βάλει ακόμα περισσότερη ένταση, όπως θα συνέβαινε σε αντίθετη περίπτωση.

Το πρόγραμμα, στην πρώτη προπόνηση στην Κύπρο, ήταν διάρκειας περίπου μιας ώρας και περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας, όπως αναφέραμε παραπάνω, στο μισό γήπεδο. Είχε προηγηθεί το καθιερωμένο ζέσταμα για τους πράσινους με rondo και ταχύτητες. Αύριο είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x