Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Οι οπαδοί μας έστειλαν το μήνυμά τους στον Αντράζ Σπόραρ»

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter με την αποθέωση, που γνώρισε στη Λεωφόρο ο Αντράζ Σπόραρ, στο παιχνίδι με τον Βόλο!

Το μήνυμα στήριξης στον Αντράζ Σπόραρ, που έστειλαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στη Λεωφόρο, το Σάββατο, για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Βόλο, «ανέβασε» σε βίντεο στο Twitter η «πράσινη» ΠΑΕ.

Θυμίζουμε, όταν ο Σλοβένος φορ, που έχασε εκείνη την τεράστια ευκαιρία κόντρα στην Μπράγκα το βράδυ της Τετάρτης, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο κόσμος τον χειροκρότησε και μάλιστα, φώναξε και ρυθμικά το όνομά του!

Λίγο πριν το ημίχρονο του ματς, δε, και ενώ ο Σπόραρ έκανε ζέσταμα, είχαμε νέο κύκλο αποθέωσης, με τους «πράσινους» οπαδούς να εμψυχώνουν και πάλι τον 29χρονο επιθετικό! Και τέλος, στο 58', όταν μπήκε στη θέση του Ιωαννίδη και πάλι το γήπεδο χειροκρότησε. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έδειξαν, έτσι, έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα του!

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, εξήρε τη στάση τους, γράφοντας στη σχετική λεζάντα του βίντεο: «Οι οπαδοί μας έστειλαν το μήνυμά τους στον Αντράζ Σπόραρ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x