Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Μαξίμοβιτς - Θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό»

O Nίκος Αθανασίου, «σκιαγράφησε» μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το προφίλ του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και τα πράγματα τα οποία θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Σε ρυθμούς, Νεμάνια Μαξίμοβιτς κινείται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε τον Σέρβο χαφ για την επόμενη τριετία.

Ο Νίκος Αθανασίου συζητώντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Μιχάλη Τσόχο, σκιαγράφησε το προφίλ του έμπειρου αμυντικού μέσου, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο το «τριφύλλι», ενώ στάθηκε και στα βασικά του χαρακτηριστικά.

«Πολύ μεγάλη η μεταγραφή του Μαξίμοβιτς. Οι ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια στη Χετάφε. Παρά το ύψος του έχει πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Στρατιώτης στο γήπεδο. Προσφέρει υποστήριξη είτε σε φάση ανάπτυξης, είτε σε φάση άμυνας. Πολύ καλός αθλητής. Πιο κοντά στο προφίλ του Τσέριν, αλλά στο ενδιάμεσο του "6"-"8". Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι θέλει να διασφαλίζει την κυκλοφορία της μπάλας. Εξαιρετικές οι τοποθετήσεις του. Παίρνει σωστές αποφάσεις.».

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στις παρουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, ενώ σημείωσε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Τιν Γέντβαϊ θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x