Stoiximan Super League

Nικολογιάννης: «Σημαντικός μήνας με κρίσιμα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό μέχρι τη νέα διακοπή»

Στα κρίσιμα παιχνίδια του Παναθηναϊκού μέχρι την επόμενη διακοπή των Εθνικών ομάδων, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού συζητώντας στην εκπομπή «Μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά, τόνισε ότι ο επόμενος μήνας μέχρι και τη νέα διακοπή για τις εθνικές ομάδες, αναμένεται να είναι κρίσιμος για τους «πράσινους» αφού ακολουθεί ένα κρίσιμο «σταυροδρόμι» με ντέρμπι και ευρωπαϊκά ματς: «Ο επόμενος μήνας μέχρι και τις Δημοτικές Εκλογές και τη διακοπή είναι αρκετά κρίσιμος για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα θέλει να πάρει το ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ στη συνέχεια έχει ακόμα πιο δύσκολο πρόγραμμα με Βιγιαρεάλ, ΑΕΚ, Αστέρα εκτός και ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και θέλει νίκες για να είναι πρώτος».

Στη συνέχεια ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στη διάθεση που είχαν οι παίκτες στο «οικογενειακό» διπλό στο Κορωπί με τη Β' ομάδα αλλά και την εμφάνιση του Τόνι Βιλένα: «O Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση που είχαν οι παίκτες στο φιλικό στο Κορωπί. Πολύ καλός ο Βιλένα».

Αναφορικά με τους τραυματίες ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε: «Λογικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή οι Τζούρισιτς, Γεντβάι και Αϊτόρ με Παναιτωλικό».


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x