Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Τερίμ - Για αυτό έμεινε εκτός ο Σένκεφελντ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης

Tα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ αναφορικά με την ενδεκάδα, υπογραμμίζοντας ότι δεδομένα θα υπάρχουν εκπλήξεις, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η φιλοσοφία και το σκεπτικό που θα έχει η ομάδα θα είναι η ίδια: «Πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ντραγκόφσκι. Ούγκο Γεντβάι στόπερ ίσως στα στόπερ και Αράο στα χαφ και δεδομένα Μπακασέτας μπροστά. Θα είναι ενδεκάδα με εκπλήξεις. Όπως από την πρώτη ημέρα. Δεν αλλάζει σκεπτικό και φιλοσοφία ο Τερίμ. Mόνο οι νίκες είναι ο στόχος»

Στη συνέχεια στάθηκε στην κρίσιμη εβδομάδα που ακολουθεί για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι τα δυο ντέρμπι σε συνδυασμό με τη ρεβάνς κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο, ίσως καθορίσουν τη σεζόν: «Αυτή και την επόμενη Κυριακή παίζει τη μοίρα του. Αν είναι στην πρώτη θέση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ σημαντικό. Πολύ κρίσιμη ομάδα. Ίσως στο τέλος της χρονιάς θυμόμαστε αυτή την εβδομάδα.»

Tέλος ο Τάσος Νικολογιάννης, στάθηκε και στην απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ από την αποστολή: «Ο Σενκεφελντ είναι 4η λύση στα μάτια του Τερίμ από τη στιγμή που ήρθαν Ούγκο και Ακαϊντίν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τελειωμένος. Αν προσαρμοστεί στα "θέλω" του προπονητή θα ξαναπαίξει. Όσο είναι όλοι υγιής θα βρίσκεται εκεί στην ιεραρχία».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x