Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Προσοχή στη Λεωφόρο - Με αλλαγές κόντρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ενόψει και της αυριανής αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με τη Λαμία.

Για την επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο μετά από σχεδόν 2,5 μήνες, αλλά και όλη την προετοιμασία ενόψει της αυριανής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» θα έχουν ξανά τον κόσμο στο πλευρό τους, τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή από όσους βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαϊδης» από εδώ και στο εξής προκειμένου να μην υπάρξει κάποια τιμωρία που μπορεί να αποβεί καταστροφική για την ομάδα: «Σημαντικό το γεγονός ότι θα έχει επιτέλους τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός στο πλευρό του. Θα πρέπει όλοι να προσέχουν τα πάντα στη Λεωφόρο και να... κοιτούν τον διπλανό τους. Οποιαδήποτε τιμωρία μπορεί να είναι καταστροφική για την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει το νταμπλ»

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφέρθηκε και στις σκέψεις του Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα: «Θα πάει σε αρκετές αλλαγές ο Τερίμ. Δεν αποκλείω τον Λοντίγκιν να ξεκινά βασικός. Πιθανότατα Ούγκο, Ακαϊντίν στα στόπερ, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και Σένκεφελντ. Ίσως Ζέκα να παίξει εξάρι. Ανοικτό των εξτρέμ. Έχουν πιθανότητες Βέρμπιτς, Λημνιός, Μαντσίνι, ίσως δούμε και ο Αϊτορ. Λογικά θα πάρει ανάσες ο Γέντβαϊ, δεν αποκλείω να κοπεί από την αποστολή για να πάρει ανάσες. Γνωρίζει τα δυνατά σημεία της Λαμίας ο Τερίμ. Αυτά τα μικρομεσαία ματς κάνουν τη διαφορά. Ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός.»

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x