Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τεράστια η νίκη του Παναθηναϊκού - Οι μεταγραφές… δείχνουν τι δουλειά κάνουν»!

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ με την γκολάρα του Παλάσιος.

«Τεράστια» χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας το παιχνίδι και το «διπλό» του «τριφυλλιού» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» εξήγησε, αναφερόμενος στις τρεις αναγκαστικές αλλαγές, αλλά και σε εκείνη της τελευταίας στιγμής, του Βέρμπιτς, πριν τη σέντρα, πως «ο Παναθηναϊκός προερχόταν από μία πολύ μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην Μπράγκα και αυτό δεν ήταν δυνατόν να μην έχει επιπτώσεις». Και πρόσθεσε: «Και στο παρελθόν, πάντα στο πρωτάθλημα ήταν επηρεασμένος μετά την Ευρώπη».

Στάθηκε ακόμη στον αντίπαλο, τονίζοντας πως «ο ΠΑΣ είναι μία ομάδα, που σου βγάζει την ψυχή» και συμπλήρωσε πως η νίκη φέρει την υπογραφή του Παλάσιος, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Τέλος, αναφέρθηκε στο «ρίσκο, που πήρε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά δικαιώθηκε» και υπογράμμισε ότι «οι μεταγραφές του καλοκαιριού… δείχνουν τι δουλειά κάνουν», αφού, πλέον, η ομάδα έχει βάθος και λύσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα απρόοπτα προβλήματα.

Αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x