Stoiximan Super League

Με τέσσερις απουσίες στην Τρίπολη ο Πανσερραϊκός

Την αποστολή του για τις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις που έχει να δώσει με τον Αστέρα στην Τρίπολη για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας Betsson, ανακοίνωσε ο Πανσερρραϊκός.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Πανσερραϊκού για τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει με τον Αστέρα Τρίπολης, αρχικά για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League (2/12, 20:00), και στη συνέχεια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (5/12, 17:00).

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει στη διάθεσή του 23 ποδοσφαιριστές, αφού η ομάδα του θα παραμείνει στην πόλη της Αρκαδίας για τα δύο παιχνίδια χωρίς να επιστρέψει στην βάση του, έχοντας όμως τέσσερις απουσίες, με δύο εξ αυτών να προκύπτουν την τελευταία στιγμή.

Εκτός λίστας έμειναν τόσο ο Κολομπίνο, ο οποίος ένωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση του Πανσερραϊκού, όσο και ο Ντανκερλούι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Αυλωνίτης και Γούλερι.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού:
Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στίνα, Τομάς, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασαρίποφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x