Stoiximan Super League

Αναμονή και υπομονή

Άμεσες εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό για Σίλντενφελντ, Ζέκα και Καραγκούνη. Καθυστερεί η μεταγραφή αμυντικού, αλλά και του Αμπέντ. Διαψεύσεις για Παουλάο και Ματίας.

Κρίσιμη είναι η τρέχουσα εβδομάδα για τρία ζητήματα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο σε κάποια άλλα θα χρειαστεί υπομονή.

Σύντομα, ίσως κι εντός της ημέρας, αναμένεται απάντηση από τη Ντιναμό Μόσχας για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Η πλευρά του Κροάτη αμυντικού ασκεί πιέσεις για να μείνει ελεύθερος ο 29χρονος ποδοσφαιριστής εισπράττοντας ένα ποσό σαν αποζημίωση, προκειμένου να υπογράψει για δύο ή τρία χρόνια με το «τριφύλλι».

Στο μεταξύ, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις με τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Ζέκα. Στην περίπτωση του πρώτου αναμένεται η απάντησή του στην πρόταση που του έχει γίνει να επιστρέψει, ενώ για τον Πορτογάλο άσο εκκρεμεί η δική του απάντηση στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου μέχρι το 2017. Αντίθετα, αργούν ακόμη οι εξελίξεις για τον Μεχντί Αμπέντ. Η Νιούκαστλ δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για τον Αλγερινό μέσο και η νέα επαφή με την αγγλική ομάδα αναμένεται μετά τις 20 Ιουνίου. Εφόσον τα πράγματα δεν έχουν την επιθυμητή εξέλιξη, οι «πράσινοι» θα στραφούν σε άλλες λύσεις έχοντας κάνει ήδη μια σχετική προεργασία.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, από τον Παναθηναϊκό διαψεύδονται τα περί ενδιαφέροντος για τον Ματίας ή τον Παουλάο και δεν φαίνεται κάποια περίπτωση μεταγραφής να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x