Stoiximan Super League

Ευκαιρία για δουλειά με φόντο τον «τελικό» με Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του 15 μέρες, μέχρι το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για να μπορέσει να προετοιμαστεί για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, έδειξε ότι είναι εδώ και παραμένει ζωντανός, έστω και αν δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον, στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος του Βορρά», χρειάστηκε να κάνει μία σειρά από πράγματα που δεν είχε κάνει ξανά τη φετινή σεζόν, για να πανηγυρίσει το «τρίποντο» κόντρα στην ομάδα του Αλμέιδα.

Τώρα, όμως, οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους 15 μέρες, για να μπορέσουν να δουλέψει πιο ήρεμα, να αφήσουν πίσω τα προβλήματα που τον έφεραν σε δύσκολη θέση, με τον αποκλεισμό από την Μπριζ στο Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν «τελικό», ένα παιχνίδι που όποιος χάσει αυτομάτως χάνει τις όποιες ελπίδες έχει για τον τίτλο, ενώ η ισοπαλία δεν κάνει σε καμία από τις δύο ομάδες, στη μάχη προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Τούμπα θα παίξει ξανά το δικό της ρόλο σε αυτό το παιχνίδι, ώστε η ομάδα του Λουτσέσκου να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, και σε περίπτωση νίκης θα πρέπει να περιμένει άλλο ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ, για να μπορέσει εκείνη στο φινάλε να πανηγυρίσει το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x