Stoiximan Super League

Έχει λύσεις ο Λουτσέσκου, αν λείψει ο Ντεσπόντοφ

Αμφίβολος για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Βούλγαρος άσος, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει λύσεις για μία τέτοια απουσία.

Μόνο η νίκη είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει το «τρία στα τρία» στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, και να μην κερδίσει η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη, για να μπορέσει να κατακτήσει εκείνος το φετινό τίτλο.

Η αποστολή για τους «ασπρόμαυρους» δεν είναι εύκολη, μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει το μομέντουμ, αλλά θέλουν να αποδείξουν και εκείνοι με τη σειρά τους πως μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Ερωτηματικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί η συμμετοχή του Ντεσπόντοφ σε αυτό το ματς, αφού ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Η σημερινή προπόνηση είναι κρίσιμη για τους Θεσσαλονικείς και θα φανεί αν μπορεί να υπολογίζεται ο διεθνής άσος σε αυτό το ματς. Ακόμα και αν ο Ντεσπόντοφ δεν τα καταφέρει, ο Ρουμάνος έχει λύσεις.

Ο Κωσταντέλιας, ο Ζίβκοβιτς, ο Τάισον και ο Μουργκ είναι επιλογές και έχουν δείξει πολλές φορές φέτος πως μπορεί να βασιστεί πάνω τους για να μπορέσει να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στον φιναλίστ του Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x