Stoiximan Super League

Ο κρυφός πόθος του Λουτσέσκου και η πάγια φιλοσοφία του

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχεται πως κάνει όνειρα για έναν ευρωπαϊκό τελικό, όμως δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλοσοφία που έχει περάσει στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια.

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση της ομάδας στους «8» του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τη βελγική Μπριζ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην πατρίδα του, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την επιτυχία της ομάδας και του ίδιου, και δεν έκρυψε πως όνειρό του είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός.

«Ήταν ένα καλό και όμορφο ματς για εμάς, μια ιδιαίτερη πρόκριση. Μια μαγική σεζόν για εμάς μέχρι τώρα και με ιδιαίτερες δυνατότητες, με μια εξαιρετική προοπτική μπροστά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, γιατί όχι; Είναι φυσιολογικό να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος παρά το πολύ καλό κλίμα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια φροντίζει πάντα να… προσγειώνει τους παίκτες του στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση.

Η αναβολή της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, μετά το σχετικό αίτημα του Γκουστάβο Πογέτ, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ίσως βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα να μπορέσει να ευχαριστηθεί αυτή τη μεγάλη στιγμή της ομάδας, η οποία για δεύτερη φορά έχει φτάσει στους «8» της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Είναι δεδομένο πως με την επιστροφή των διεθνών και ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, θα τους μιλήσει αναλυτικά και θα περάσει πάλι το μήνυμα «παιχνίδι με το παιχνίδι», που κάνει σε κάθε αποτέλεσμα, θετικό ή αρνητικό, για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές του να συγκεντρωθούν στο επόμενο ματς που έχουν μπροστά τους.

Άλλωστε και ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε σε ρουμανική ιστοσελίδα, υπογράμμισε: «Πρέπει να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος ειδικά όταν πρόκειται για μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Κάθε αντίπαλος έχει τα δικά του δυνατά σημεία του, όπως έχουμε και εμείς τα δικά μας. Έχουμε κάποια σημαντική εμπειρία φέτος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Νομίζω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είναι σημαντικό να μείνουμε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς. Προς το παρόν σκεφτόμαστε τους προημιτελικούς. Για να φτάσεις στον τελικό, πρέπει να περάσεις από ένα τέταρτο και έναν ημιτελικό. Όπως είπα, τα προημιτελικά έχουν σημασία για εμάς, τίποτα περισσότερο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x