Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Εκεί θα κινηθεί για ενίσχυση ο ΠΑΟΚ - Απωθημένο ο Μαξίμοβιτς»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου, δίνοντας κυρίως βάση στον Νεμάνια Μαξίμοβιτς της Χετάφε, ο οποίος αποτελεί απωθημένο.

Για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί μετά τη διακοπή, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, τόνισε ότι ο «δικέφαλος του βορρά», δεδομένα θα κινηθεί για ακόμη ένα δεξί μπακ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο νούμερο ένα στόχος για τον άξονα παραμένει ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς της Χετάφε, ο οποίος αποτελεί απωθημένο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί ο Ρουμάνος τεχνικός για τη μεσαία γραμμή.

Μάλιστα ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ανέφερε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να του αποσπάσουν την υπογραφή τον Ιανουάριο και να τον έχουν στο ρόστερ τους από την αρχή του επόμενου καλοκαιριού.

«Δεν έχει πάρει πολλά πράγματα από τις μεταγραφές ο Λουτσέσκου και ανοίγει συνεχώς μεταγραφική κουβέντα. Σίγουρα θα πάρει δεξιό μπακ. Θέλει να βρει έναν Μπάμπα για τη δεξιά πτέρυγα. Σίγουρα θα υπάρξει συζήτηση για Μαξίμοβιτς στον ΠΑΟΚ. Θέλουν να του αποσπάσουν την υπογραφή του από το χειμώνα για το επόμενο καλοκαίρι. Είναι απωθημένο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ειδικά με όσα έδειξε το καλοκαίρι, αποδεικνύοντας ότι θέλει να έρθει. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x