Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Θα φρεσκάρει σε κάποιες θέσεις την ομάδα ο Λουτσέσκου - Δυσκολεύει το έργο του ΠΑΟΚ το άδειο γήπεδο»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ όπως τα μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μεταφέροντας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Άρη, στάθηκε στο χρονικό σημείο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι βρίσκεται ενδιάμεσα από τα δυο παιχνίδια με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το Conference, ενώ εκτίμησε ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε αλλαγές.

«Είναι δύσκολο διάστημα είτε κέρδιζε είτε έχανε στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ. Πολύ μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη. Θα κάνει αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα σε κάποιες θέσεις, αλλά σε καμία περίπτωση 8-9 αλλαγές, ως συνήθιζε. Για πρώτη φορά την Πέμπτη φάνηκε ότι κάποιοι μπορούν να βγάλουν την επιβάρυνση. Μεγάλο το πρόβλημα σε πολλά επίπεδα η επίθεση του ΠΑΟΚ. Άγνωστό το τι θα κάνει τώρα που λείπει και ο Σαμάτα. Ούτε ο Μπράντον είναι σε καλή κατάσταση και ο Τζίμας δυσκολεύεται»

Μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι η άδεια, λόγω τιμωρίας από τη ΔΕΑΒ, Τούμπα, θα επηρεάσει και τις δυο ομάδες, αλλά ειδικότερα τον «δικέφαλο του βορρά» ο οποίος έχει ανάγκη την στήριξη του κόσμου του σε αυτή τη χρονική στιγμή: «Πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ με κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο. Μπορεί βέβαια και ο Άρης να έχει θέμα που θα μπει σε ένα "κρύο" γήπεδο.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x