Stoiximan Super League

Tσορμπατζόγλου: «Υπάρχει αισιοδοξία για Μπάμπα ενόψει Λεωφόρου - Προτεραιότητα η παραμονή του Μεϊτέ»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου και τα δεδομένα για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Μιχάλη Τσόχο, ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου» παρέθεσε τα δεδομένα που υπάρχουν αναφορικά με την παρουσία του Μπάμπα Ράχμαν στην ενδεκάδα του ματς της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, η οποία είναι το πιθανότερο σενάριο: «Από τον αγώνα με τη Ντινάμο και μετά δεν μπήκε σε προπονήσεις ο Μπάμπα. Θα πάει σιγά-σιγά, αλλά υπάρχει αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ ότι θα παίξει στη Λεωφόρο. Ανοικτό του Ότο για αριστερά. Δεν αποκλείεται για Βιεϊρίνια. Είχε ενδιαφέρον η ανάλυση του Λουτσέσκου για τις βασικές αρχές του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ».


Eπιπλέον αναφέρθηκε και στον Σουαλιχό Μεϊτέ, του οποίου η παραμονή αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να γεφυρώσει το οικονομικό χάσμα με την Μπενφίκα προκειμένου να τον διατηρήσει στο ρόστερ του: «Είναι αποφασισμένο να μην γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Πρώτο μέλημα η παραμονή Μεϊτέ. Υπάρχουν διαφορές στο οικονομικό κομμάτι Μπενφίκα. Τον θέλει πολύ ο ΠΑΟΚ.»

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x