Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης μιλά στους παίκτες στα τελευταία ματς - Ημέρα που θα την εξιστορούμε για πολλά χρόνια»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ αύριο (19/05, 20:00) κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» θέλοντας μόνο τη νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τα τελευταία νέα από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι όλοι σε εγρήγορση, η Αστυνομία έχει αποκλείσει τις συναθροίσεις αύριο. Προφανώς ο Άρης θα έχει πολύ κόσμο. Τεράστια η πορεία πολλών μηνών για τον ΠΑΟΚ, ο αντίπαλος έχει πολλά κίνητρα για να του κόψει το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

«Θα ανακοινώσει 20άδα αύριο ο Λουτσέσκου, λείπει ο Κουλιεράκης, λογικά θα μπει ο Νάσμπεργκ ως ο επόμενος αμυντικός. Κρατάμε μια επιφύλαξη για τον φορ και δεξιός μπακ θα προτιμηθεί ο Ότο λόγω καλύτερης ποιότητας, λόγω του βιογραφικού του… Προετοιμάζεται ψυχολογικά ο ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης μιλάει στους παίκτες στα τελευταία ματς», συνέχισε ο ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη.

«Θα πάμε σε πολλές μονομαχίες αύριο, δεν είναι πολύ εύκολο να βρει χώρους ο ΠΑΟΚ εκτός αν προηγηθεί. Το πρώτο γκολ είναι μεγάλη υπόθεση για όποιον το πετύχει. Θα υπάρχει φυσικά plan B, plan C τα οποία τα έχει ετοιμάσει ο προπονητής. Αν κατακτήσει το πρωτάθλημα θα επιστρέψει η αποστολή στην Τούμπα, θα γίνει η απονομή και στη συνέχεια θα πάνε με ανοιχτό λεωφορείο στον Λευκό Πύργο. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο κρατάει χαμηλούς τόνους όπως έχει κάνει μέχρι τώρα»
, ολοκλήρωσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x