Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Άλλη ψυχολογία με τον Γεωργιάδη»

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, στο περιθώριο εκδήλωσης στην μπουτίκ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το… σερί που έχει στο σκοράρισμα οφείλεται στη δουλειά και τη φόρμα και όχι στην τύχη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με φίλους του ΠΑΟΚ στην μπουτίκ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μάλιστα, στη συνέχεια, ο επιθετικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η κατάσταση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ενώ πρόσθεσε με ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει αλλάξει τη ψυχολογία της ομάδας.

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο κέντρο και έχω ενθουσιαστεί με τον χώρο», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα δουλειάς και φόρμας», ενώ όσον αφορά το στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας: «Προσπαθούμε για το καλύτερο με το νέο προπονητή, με τον οποίο υπάρχει άλλη ψυχολογία στην ομάδα. Στόχος μας είναι φυσικά η πρώτη θέση στα πλέι οφ, αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x