Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Ο Άρης δεν πρέπει να πανηγυρίζει την σωτηρία του»

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα πρέπει να παίζει για την παραμονή του, όπως τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη.

Μέσα από πολύ άγχος μέσα στην σεζόν, ο Άρης πέτυχε το στόχο της παραμονής, όμως ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι έχει μεγάλη ιστορία και δεν θα πρέπει στο μέλλον να βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.

«Ήμουν σίγουρος πως θα τα καταφέρω», τόνισε σχετικά με την παρουσία του στον πάγκο των «κίτρινων», ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση το μέλλον του στον πάγκο του συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήμασταν αυτές τις μέρες μαζί και τα έξι παιχνίδια που δώσαμε. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία. Δεν πρέπει όμως να πανηγυρίζει για τη σωτηρία του. Αυτή να είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτό. Είναι μια ομάδα που συγκαταλέγεται μέσα στις μεγαλύτερες της Ελλάδας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήταν συνέχεια ήταν δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», τόνισε αρχικά για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, ενώ συνέχισε για το παιχνίδι με την Ξάνθη:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να παίξουμε για δύο αποτελέσματα. Αγωνιστικά ήμασταν πιο καλοί από τον αντίπαλο. Μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στο μισό γήπεδο με αντεπιθέσεις. Δεν της δώσαμε χώρο και με μια καλύτερη πάσα στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω».

Για το μέλλον του στον Άρη είπε: «Δεν είναι δουλειά μου να το σχολιάσω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλαμε πρώτα να σώσουμε αγωνιστικά την ομάδα και το καταφέραμε. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν με ενδιαφέρει αυτό. Είναι νωρίς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x