Stoiximan Super League

Παπάζογλου: «Χρειάζεται υπομονή από όλους»

Υπομονή από τον κόσμο ζήτησε ο Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας μετά την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης και τη νέα ισοπαλία των Κρητικών.

Πίστη στην ομάδα και τους συμπαίκτες του αλλά και υπομονή από τον κόσμο συνέστησε ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο επιθετικός του ΟΦΗ, αναφέρθηκε στην ισοπαλία της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως χρειάζεται υπομονή και δουλειά, για να βγει στο γήπεδο ένα καλό αποτέλεσμα.

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αλλά απεναντίας δεχτήκαμε γκολ και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη συνεχίζοντας με την ισοπαλία. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και μην ξεχνάμε ότι είναι μια νέα ομάδα. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κάνει υπομονή ο κόσμος όμως χρειάζεται να κάνει υπομονή γιατί το χρειαζόμαστε όλοι μας».

Τέλος για την δική του επιστροφή στην δράση, υπογράμμισε πως «είναι ένα απρόβλεπτο πρόβλημα και εύχομαι να μην παρουσιαστεί σε κανέναν. Με την σωστή καθοδήγηση του γιατρού πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x