Stoiximan Super League

Η Κ19 του Αστέρα Τρίπολης διέσυρε με 8-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα!

Επιβλητική εμφάνιση της Κ19 του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Αρκάδες να διαλύουν με το εμφατικό 8-1 τους αντιπάλους τους. Πέντε γκολ ο Τηλαβερίδης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διανύει μια πολύ άσχημη σεζόν, η οποία έφερε και τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, και η Κ19 που αποτελεί θεωρητικά προθάλαμο για τους άνδρες, δεν θα έλεγε κανείς πως τα πηγαίνει καλά!

Η Κ19 των Ηπειρωτών γνώρισε τον εντός έδρας διασυρμό από την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, αφού ηττήθηκε με το απίστευτο 8-1! Με τους Αρκάδες να κατεβαίνουν στο ματς με μόλις 14 παίκτες, αλλά αυτό να μην τους πτοεί και να έχουν τον Τηλαβερίδη σε τρομερή ημέρα, σκοράροντας πέντε γκολ.

Το παιχνίδι τελείωσε από το 13’ όταν ο Αστέρας προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα τέρματα των Μπάτσι (3’) και Τηλαβερίδη (4’, 13’). Ο ίδιος παίκτης πέτυχε χατ-τρικ στο 35’, ενώ ο Κάλα στο 43’ διαμόρφωσε το 5-0 του ημιχρόνου.

Ο Ντερβίσης στο 53’ ξεχείλωσε το σκορ, ο Μαλάι ένα τέταρτο αργότερα πέτυχε το μοναδικό γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Τηλαβερίδη να παίρνει το… όπλο του ξανά, να βρίσκει άλλες δύο φορές δίχτυα (75’, 77’) για το «πενταρέ» και να διαμορφώνει το τελικό 8-1.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αδαμίδης, Αθανασίου (46' Τζοβάρας), Λούπας, Ντώνος (46' Σκουτελιάς), Καφενζής, Ρίζος, Βλέτσας, Καλέμι, Βλάχος (46' Μαλάι), Κόντος (46' Κάμτσης), Κατσαούνος

Αστέρας Τρίπολης:
Αρχοντακάκης (46' Αβράμης), Καπέρδας, Ρουμελιώτης, Νικολόπουλος, Θωμάι, Καραγλάνης, Μπάτσι, Παπαδημητρίου, Τηλαβερίδης, Κάλα (46' Σαβούρδος), Ντερβίση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x