Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Παραχωρεί συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης

Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης σε μία κρίσιμη περίοδο για τον ΠΑΣ Γιάννινα παραχωρεί την Παρασκευή ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης. Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Παρασκευή.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία διαδικασία, την οποία έχουν προαναγγείλει οι Ηπειρώτες από τις 6 Νοεμβρίου και εν τέλει θα πραγματοποιηθεί σε ένα πολύ κρίσιμο τάιμινγκ για την ομάδα. Υπό την έννοια ότι βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση σε ό,τι αφορά τη μάχη που δίνει για παραμονή στη Stoiximan Super League.

Μένει να «κλειδώσει» ο χώρος («Ζωσιμάδες» ή ΠΕΑΚΙ) και η ώρα που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου. Πρόκειται να οριστικοποιηθεί σήμερα ή αύριο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης θα απαντήσει σε πολλά «καυτά» ζητήματα για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣ, όπως και για τα λάθη που έγιναν, τα οποία έχουν φέρει την ομάδα αρκετά κοντά στον υποβιβασμό. Επιπλέον, αναμένεται να τοποθετηθεί γύρω από τα σενάρια για υποψήφιους αγοραστές της ΠΑΕ, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x