Stoiximan Super League

Στα Γιάννενα για να περάσει τα ιατρικά και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΣ ο Έφορντ

Την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, Τζόζεφ Έφορντ, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον ποδοσφαιριστή να περνάει από ιατρικά πριν ανακοινωθεί από τους Ηπειρώτες!

Ενισχύει την επιθετική του γραμμή με τον Τζόζεφ Έφορντ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι Ηπειρώτες βρίσκονται ένα βήμα πριν ανακοινώσουν την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού (μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την σκωτσέζικη Μάδεργουελ και βρίσκεται ήδη στα Ιωάννινα, έτσι ώστε να περάσει από τα ιατρικά τεστ και ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Γεννημένος στις ΗΠΑ, ο Έφορντ βρέθηκε στη χώρα μας την τριετία 2017-2020, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησε 82 εμφανίσεις με 32 γκολ και 12 ασίστ φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μπέβερεν.

Η Μάδεργουελ τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2022, ενώ πέρσι είχε 12 συμμετοχές με ένα γκολ στην κορυφαία κατηγορία της Σκωτίας. Παράλληλα, πρόλαβε να κάνει τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ωστόσο η μέχρι πρότινος ομάδα του αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει, αφού δυσκολευόταν να βρει ρυθμό λόγω κάποιων τραυματισμών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x