Stoiximan Super League

Χωρίς Τζίμα και Τζίνο η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για Βόλο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί τον Βόλο στον «τελικό» χωρίς τον τραυματία Παναγιώτη Τζίμα και τον τιμωρημένο Φεντερίκο Τζίνο, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην 22μελή αποστολή.

Με πρωινή προπόνηση και ένα... απρόοπτο ολοκληρώθηκε σήμερα (04/11) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον πολύ κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο.

Κι αυτό γιατί ο Παναγιώτης Τζίμας δοκίμασε να μπεi στην προπόνηση με τους υπόλοιπους παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου», αλλά αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός. Έτσι, δεν υπολογίζεται από τον Θανάση Στάικο για το αυριανό ματς με την ομάδα της Μαγνησίας, όπως και ο τιμωρημένος Φεντερίκο Τζίνο!

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα είχε προπόνηση ρυθμού με συναρμογή και ταχυτητες, ενώ υπήρξε και παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα μικρού χώρου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Στάικος ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ η οποία αποτελείται από τους: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Κιάκο, Τσαούση, Σόρια, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Λιάσο, Καραχάλιο, Ριένστρα, Λέο, Λώλη, Μπάλαν, Παμλίδη, Ροσέρο, Κόντε, Έφορντ, Γκάρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x