Stoiximan Super League

«Μέσα» για Πανσερραϊκό ο Τζίνο στον ΠΑΣ, δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Εραμούσπε

Εντωμεταξύ, ο Εραμούσπε, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Θανάσης Στάικος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Φεντερίκο Τζίνο, ο οποίος ήθελε πολύ να μπει στην αποστολή και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αν και πόσο χρόνο θα χρειαστεί να αγωνιστεί, ώστε να μην επιβαρυνθεί ιδιαίτερα.

Στην αποστολή θα βρίσκονται ξανά οι Καραχάλιος, Τσαούσης και Τζίμας, που θα επιστρέψουν σε θέσεις βασικών στην ενδεκάδα.

Εντωμεταξύ, ο Εραμούσπε, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε συναρμογή και ρόντο, για να ακολουθήσει παιχνίδι κατοχής καθώς και παιχνίδι τακτικής.

Εκτός οι Κύρκος και Ριένστρα. Μετά το τέλος της ο Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία αποτελείται από τους:

Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Σόρια, Μπακαδήμα, Παντελάκη, Εραμούσπε, Πανάγου, Κιάκο, Τσαούση, Καραχάλιο, Μπιλμπάο, Λιάσο, Τζίνο, Λώλη, Τζίμα, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδη, Λεό, Κόντε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x