Stoiximan Super League

Περέιρα: «Δεν τελειώνει με τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα»

Την ανυπομονησία των παικτών του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Φακούντο Περέιρα, ωστόσο επισήμανε πως είναι εξίσου σημαντικό η ομάδα να δει το ίδιο σοβαρά και τα επόμενα ματς.

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα κλείσει δυνατά την τελευταία στροφή της Σούπερ Λίγκας εμφανίστηκε ο Φακούντο Περέιρα.

Ο Αργεντινός άσος του «Δικέφαλου του Βορρά», μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τόνισε την υποχρέωση της ομάδας να αντιμετωπίσει σοβαρά όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, ενώ ρωτήθηκε και για την διακοπή του πρωταθλήματος.



Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του “paok web tv”:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα είναι καλά προπονημένη, συνεπώς περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς καθώς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να αυξήσουμε τη συγκομιδή μας και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε όσο πιο πολύ γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

Για το κατά πόσο κρίνεται η δεύτερη θέση: «Εάν κερδίσουμε θα ανέβουμε στη δεύτερη θέση, αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ και υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια οπότε οφείλουμε να κερδίσουμε ώστε να ωφεληθούμε και ψυχολογικά, καθώς είμαστε μία καλή ομάδα με υψηλό επίπεδο και πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που συνέβησαν στα τελευταία παιχνίδια και να γυρίσουμε σε αυτό που ήμασταν στον πρώτο γύρο».

Για τις διαφορές συγκριτικά με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου: «Αυτοί πλέον είναι δεύτεροι και εμείς τρίτοι. Πιστεύω πως ίσως βρίσκονται σε λίγο καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, λόγω της νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και εμείς όμως ερχόμαστε από μία σημαντική νίκη , με την οποία βγήκαμε από ένα κακό σερί, συνεπώς ελπίζω πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε αυτό το θετικό σερί μας, το οποίο ξεκίνησε στην Βέροια και να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος».

Για τη διακοπή και την απόφαση να διεξαχθεί η αγωνιστική χωρίς κόσμο στις εξέδρες (σ.σ.: το ντέρμπι θα ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των «πρασίνων»): «Πιστεύω πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αν παίζουμε με ή χωρίς κόσμο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που γίνεται στο γήπεδο μέσα στα 90 λεπτά και έπειτα εάν έχει κόσμο ή όχι δε θα πρέπει να αλλάζει τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x