Stoiximan Super League

Πετράκης: «Άδικο το αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε, δεν ξέρω αν ήταν κανονικό ή όχι το γκολ»

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Ατρόμητο, τονίζοντας πως ο Παναιτωλικός αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον Βέργο να τον λυτρώνει στο 99' με γκολ που μέτρησε μετά από εξέταση επτά λεπτών στο VAR, ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 τον Παναιτωλικό, έσπασε το ρόδι και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας!

Μετά το ματς, ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως η ομάδα του βάσει εμφάνισης άξιζε κάτι καλύτερο και αδικείται από το αποτέλεσμα, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε το τελευταίο γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μεγάλο μπράβο στους παίχτες μας, είναι άδικο το αποτέλεσμα, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, στο σημείο που ήρθε, δεν ξέρω κατά πόσο είναι κανονικό ή όχι το τελευταίο γκολ. Δικαιούμαστε περισσότερα από το ματς με βάση την εικόνα και τη στατιστική, να μάθουμε από αυτό και συνεχίζουμε. Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζει και ο αντίπαλος. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι να γυρίσεις λίγα μέτρα πιο πίσω. Είχαμε προϋποθέσεις να κάνουμε κάτι στην επίθεση, μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα γιατί δεν το αξίζαμε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x