Stoiximan Super League

Πετράκης: «Αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά - Το χρειαζόμασταν για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους»

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναιτωλικού στη νίκη με σκορ 3-0 επί του Πανσερραϊκού.

Με πολύ καλή εμφάνιση και χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου, ο Παναιτωλικός νίκησε 3-0 τον Πανσερραϊκό και ξεκίνησε ιδανικά τη μάχη παραμονής που θα δώσει στα playouts της Stoiximan Super League.

Μετά το ματς, ο Γιάννης Πετράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του, και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να διατηρήσει την εικόνα αυτή και στα επόμενά της παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να πω ότι είχαμε και άλλα πολύ καλά ημίχρονα αλλά σήμερα αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά. Το χρειαζόμασταν για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Με αφήνει πολύ ικανοποιημένο. Έχουμε ένα σπουδαίο ματς μπροστά μας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Αυτή την εικόνα να μην την χάσουμε, να την βελτιώσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ώθηση».

Αναφορικά με την συνέχεια στα playouts: «Ένα ένα τα παιχνίδια, κοιτάμε αυτό που είναι μπροστά μας».

Για το γεγονός ότι μετά από 5 χρόνια ο Παναιτωλικός πήγε με 2-0 στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Δεν μου αρέσει να λέμε μεγάλες κουβέντες. Είχαμε καλή εικόνα και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι, να γινόμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x