Stoiximan Super League

Πετράκης: «Έβγαλε ποιότητα ο ΠΑΟΚ»

Στην ποιότητα του ΠΑΟΚ στην επίθεση απέδωσε την ήττα του ΠΑΣ με σκορ 3-1 ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος πρόσθεσε πως οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν τα κενά της ομάδας του.

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο τεχνικός του Γιάννης Πετράκης τόνισε πως το τελικό 3-1 σε βάρος της ομάδας του οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ποιότητα του αντιπάλου επιθετικά.

Παράλληλα δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν τον Τσάβες να αποτελεί στόχο του «δικεφάλου του βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν υπό πίεση και ξέραμε πώς θα βγάλει ενέργεια. Το έδειξε πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στην επίθεση έχει μεγάλη ποιότητα και όλα αυτά μαζί έκαναν πραγματικά δύσκολη τη δουλειά μας. Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια και στις αμυντικές μας υποχρεώσεις είχαμε καλή συμπεριφορά.

Εξαίρεση αποτέλεσαν μερικά περιφερειακά σουτ και το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα. Στο ίδιο διάστημα βέβαια δεν γίναμε επικίνδυνοι. Ο κύριος λόγος ήταν η συμπεριφορά του αντιπάλου και το ότι χάναμε εύκολα την μπάλα. Μετά το πρώτο γκολ παίξαμε πιο ψηλά και όταν η ομάδα που έχει τόση ποιότητα και ικανότητα βρήκε χώρους τους αξιοποίησε. Μόνο στο τέλος γίναμε απειλητικοί και έτσι έληξε το ματς με αυτό το σκορ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ
», τόνισε αρχικά ο κύριος Πετράκης ο οποίος πρόσθεσε πως η αμυντική τακτική ήταν συνειδητή επιλογή, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Τσάβες, αρκέστηκε να πει: «Είναι παίκτης μας και τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x