Stoiximan Super League

Πετράκης: «Η εικόνα του αγώνα μου αφήνει το παράπονο ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε το παιχνίδι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μετά το ισόπαλο 2-2 της ομάδας του στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Δηλώσεις μετά τη λήξη του ισόπαλου 2-2 ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό έκανε ο προπονητής των Αγρινιωτών, Γιάννης Πετράκης, τονίζοντας ότι η εικόνα του ματς του άφησε το παράπονο ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πανηγυρίσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού:

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ή όχι. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις, δύο γκολ μας ακυρώθηκαν οριακά για οφσάιντ, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όταν με αυτές τις συνθήκες στο τέλος ισοφαρίσαμε και κάναμε και την ευκαιρία για τρίτο γκολ (αναφέρεται στο τετ α τετ του Λομονάκο), βέβαια έχασε και ο Αστέρας άλλη μία για να είμαστε δίκαιοι, όλο αυτό, στην αρχή όταν ξεκινούσε το παιχνίδι αν μου λέγατε ότι και με το «Χ» θα είμαστε ευχαριστημένοι, θα έλεγα ναι.

Η εικόνα όμως, μου αφήνει το παράπονο ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό αλλά τέλος πάντων σας αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε στην κατηγορία»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x