Stoiximan Super League

Πετράκης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως ο ΠΑΣ δικαιούταν ένα θετικό αποτέλεσμα κι όχι να χάσει απ’ τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Για μας το παιχνίδι ήταν σπουδαίο, θέλαμε να πάμε στο καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ξεκινήσαμε έχοντας 2 πολύ καλές στιγμές να προηγηθούμε. Αν σ' αυτές δεν πετύχεις κάποιο γκολ, είναι πιθανό να συμβεί αυτό που έγινε, να δεχτούμε δηλαδή εμείς το γκολ. Δώσαμε χώρο μετά το ξεκίνημα για να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά μας. Το διάστημα αυτό που ο ΠΑΟ είχε υπεροχή, δεν είχε ευκαιρία, είχε μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μας απείλησε. Φάγαμε τελικά ένα γκολ από στημένο και ήταν εντυπωσιακό γκολ. Μας έφερε σε δύσκολη θέση απέναντι σε μια μεγάλη και φορμαρισμένη ομάδα. Η προσπάθεια έγινε δύσκολη για μας από εκεί και πέρα. Στο β' μέρος μετά το 60' έδειξαν οι παίκτες μου διάθεση, είχαμε καλές στιγμές, μας έλειπε όμως η τελική πάσα και η τελική προσπάθεια. Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟ είχε μία καλή ευκαιρία για να τα λέμε κι αυτά και τελικά κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Με βάση αυτά που ανέφερα το σκορ μας αδικεί. Θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία, αλλά αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Η προσπάθεια συνεχίζεται, έχουμε καλή ομάδα, αυτό που χάσαμε σήμερα θα το κερδίσουμε κάπου αλλού».


Για το αν άργησε να ρισκάρει: «Οτιδήποτε γίνεται εκβιαστικά έχει ανάποδο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟ έκανε την ευκαιρία με τον Ατζαγκούν στο β' ημίχρονο όταν βρήκε χώρους και βγήκε στην πλάτη μας. Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις όταν παίζεις έτσι. Ίσως το σκορ αντί 0-1 να ήταν μεγάλο αν ρισκάραμε πολύ. Θα μπορούσαμε βέβαια και να βάλουμε γκολ. Δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις, πάντως, τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή μας βοήθησαν αρκετά, αλλά δεν ήταν τυχερή μέρα για μας σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x